4plus arhitekti – Saša i Malina Čvoro

Učesnici su više međunarodnih izložbi i salona arhitekture, kao i arhitektonsko-urbanističkih konkursa na kojima su i nagrađivani. Posebno se izdvaja realizovana rekonstrukcija i uređenje ulice Kralja Petra I Oslobodioca u Prijedoru, kojom su zapuštenu i naiskorišćenu centralnu zonu grada pretvorili u savremeni javni prostor, izuzetno dobro prihvaćen od strane korisnika. Za ovaj su projekat dobili nagradu CEMEX u Meksiku 2010.godine.
Zajedno s Radovanom Beleslinom autori su projekta za zgradu Arhitektonsko–građevinsko–geodetskog fakulteta u Banjaluci. Zgrada se već nekoliko godina nalazi u fazi izgradnje i predstavlja intervenciju u postojećem kompleksu Univerzitetskog grada koji je na popisu zaštićenih prirodnih dobara. Unutar istog kompleksa projektovali su i 4.paviljon Studentskog doma Nikola Tesla, koji treba da bude useljen u septembru.
U brzom ritmu savremenog društva, izrazite promjenljivosti i destabilizacije, traže elemente koji će obezbijediti sigurne oslonce arhitekture. Uvažavanjem kvaliteta postojećeg, izgrađenog i prirodnog okruženja te ponovnom upotrebom zatečeneg i naslijeđenog, obezbjeđuje se osjećaj sigurnosti i osjećaj kontinuiteta. Ovo smatraju važnim, pozitivnim inputom za nove arhitekture, buduće nosioce identiteta prostora.